Lakverzegeling

 

Proberen om een auto er voor jaren als nieuw uit te laten zien, is een dure hobby en hard werk. Schoonmaken, waxen en behandelen voelt als verspilde tijd als er 10 minuten later vogelpoep op gedeponeerd wordt. En dan hebben we het alleen nog maar over vlekken. Wat dacht u van verkleuring door uv-straling en zout of krassen en deukjes van takken, zand en steentjes? Gelukkig hebben we bij Freshzone een krachtige oplossing die de autolak tegen dit en meer beschermt. Zo heeft u niet alleen langer plezier van een fraaie lak, ook bij verkoop of inruil is uw auto een stuk aantrekkelijker.

Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring is gebleken dat een goed gepoetste auto bij verkoop veel meer geld opbrengt. Een uitgebreid onderzoek van de ANWB heeft dit nog eens bevestigd. Bij dezelfde dealer met dezelfde voorwaarden bleek het mogelijk om met een goed gepoetste auto een hogere inruilprijs te bedingen. Dus voordat u met uw dealer gaat onderhandelen over prijzen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij Freshzone carclean onder handen te laten nemen. Maar eerlijk is eerlijk: u kunt het inruilen nog best een tijdje uitstellen wanneer wij uw auto onderhanden hebben genomen.

 

Lakverzegeling

Wat houdt een lakverzegeling nu eigenlijk in?
De toplaag van uw bolide wordt voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar transparant pantser waardoor een glasharde verzegeling ontstaat die beter bestand is geworden tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, hars, en luchtverontreiniging. Het reinigen met een goede autoshampoo is al voldoende voor een blijvend resultaat.

 

LackPanzer

Bij Freshzone carclean willen we alleen het beste resultaat, daarom gebruiken we ook alleen de beste producten die op de markt zijn. Op het vlak van lakverzegeling is Lackpanzer de nummer één!

Lackpanzer is een unieke keramische coating welke aangebracht kan worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde poetsbeurt, en is dus alleen mogelijk i.c.m. exterieur pakket. Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de zirconium (Zr40) technologie. Lackpanzer is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto's, campers, caravans, boten, tractoren, landbouw- en grondverzetmachines evenals vliegtuigen. De keramische laag zorgt voor een extreme glans waardoor uw auto de hoogst mogelijke spiegeleffect krijgt. De keramische laag is vele malen harder dan de lak zelf en beschermt zelfs tegen gebruikerssporen en wasstraatkrassen.

Naast natuurlijk de prachtige spiegeleffect die LakPanzer geeft aan uw auto heeft het nog tal van andere voordelen.
Hieronder zetten we een aantal van deze op een rij:

  • Uistekende duurzaamheid
  • Water en vuil afstotend
  • UV bestendig
  • Slag en stootvast
  • Extreme glans
  • Zelfreinigende eigenschappen (houd uw auto langer schoon)
  • Makkelijk in onderhoud

 

LackPanzer heeft ons bewezen dat een perfecte glans, een ongelofelijke helderheid en een duurzame bescherming perfect samen kunnen gaan. Daarom is Freshzone carclean officieel dealer van LackPanzer. Heeft u nog vragen over ons lakverzegelingsproduct neem gerust contact met ons op.

 

Interieurverzegeling

Ook de bekleding van uw bolide kan van een duurzame bescherming worden voorzien. Nadat de bekleding is gereinigd wordt deze voorzien van een beschermlaag. Naast het vuil- en vochtafstotende effect zorgt een krachtig UV-filter er tevens voor dat de bekleding minder snel vaal wordt en zijn kleur behoudt. Eenmaal behandeld met een beschermende laag laat de bekleding zich eenvoudig reinigen met een stofzuiger of zacht reinigingsmiddel. Een interieurverzegeling is alleen mogelijk i.c.m. interieur pakket.

 

Zie voor ons zeer scherpe actuele prijzen de prijslijst pagina.

 

Aarzel niet! Bel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bezoek ons contactpagina.