• +31 (0)72 785 17 09
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 8:00 - 17:00

Lakverzegeling

Proberen om een auto er voor jaren als nieuw uit te laten zien, is een dure hobby en hard werk. Schoonmaken, waxen en behandelen voelt als verspilde tijd als er 10 minuten later vogelpoep op gedeponeerd wordt. En dan hebben we het alleen nog maar over vlekken. Wat dacht u van verkleuring door uv-straling en zout of krassen en deukjes van takken, zand en steentjes? Gelukkig hebben we bij Freshzone een krachtige oplossing die de autolak tegen dit en meer beschermt. Zo heeft u niet alleen langer plezier van een fraaie lak, ook bij verkoop of inruil is uw auto een stuk aantrekkelijker.

Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring is gebleken dat een goed gepoetste auto bij verkoop veel meer geld opbrengt. Een uitgebreid onderzoek van de ANWB heeft dit nog eens bevestigd. Bij dezelfde dealer met dezelfde voorwaarden bleek het mogelijk om met een goed gepoetste auto een hogere inruilprijs te bedingen. Dus voordat u met uw dealer gaat onderhandelen over prijzen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij Freshzone carclean onder handen te laten nemen. Maar eerlijk is eerlijk: u kunt het inruilen nog best een tijdje uitstellen wanneer wij uw auto onderhanden hebben genomen.

Lakverzegeling

Wat houdt een lakverzegeling nu eigenlijk in?
De toplaag van uw bolide wordt voorzien van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar transparant pantser waardoor een glasharde verzegeling ontstaat die beter bestand is geworden tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, hars, en luchtverontreiniging. Het reinigen met een goede autoshampoo is al voldoende voor een blijvend resultaat.

 

Nasiol

nasiol nano coating and cleaning products

Ontdek de ultieme bescherming voor jouw auto met Nasiol Keramische Coatings!

Bij Freshzone carclean streven we naar de hoogste kwaliteit en bescherming voor jouw geliefde voertuig, daarom gebruiken we ook alleen de beste producten die op de markt zijn. Op het vlak van lakverzegeling is Nasiol de nummer één! Onze geavanceerde coating is ontworpen om de lak van jouw auto te beschermen tegen de meest veeleisende omstandigheden en om een zijn langdurige glans te behouden. 

Om optimaal resultaat te garanderen, kan Nasiol Keramische Coating alleen aangebracht worden na een uiterst zorgvuldig uitgevoerde poetsbeurt. Daarom bieden wij deze coating uitsluitend aan in combinatie met ons speciale exterieur pakket. Onze professionele en ervaren experts zullen jouw auto grondig reinigen, polijsten en voorbereiden voordat ze de Nasiol Keramische Coating aanbrengen.

Of je nu een nieuwe of gebruikte auto hebt, een camper, caravan, boot, tractor, landbouw- of grondverzetmachine, of zelfs een vliegtuig, Nasiol is geschikt voor al deze voertuigen en meer.

Onze keramische laag zorgt voor een extreme glans waardoor jouw voertuig de hoogst mogelijke spiegeleffect krijgt. De keramische laag is vele malen harder dan de lak zelf en beschermt zelfs tegen gebruikerssporen en wasstraatkrassen.

Naast natuurlijk de prachtige spiegeleffect die Nasiol geeft aan uw voertuig heeft het nog tal van andere voordelen.
Hieronder zetten we een aantal van deze op een rij:

  • Uistekende duurzaamheid
  • Water en vuil afstotend
  • UV bestendig
  • Slag en stootvast
  • Extreme glans
  • Zelfreinigende eigenschappen (houd uw auto langer schoon)
  • Makkelijk in onderhoud

 

Nasiol heeft ons bewezen dat een perfecte glans, een ongelofelijke helderheid en een duurzame bescherming perfect samen kunnen gaan. Daarom is Freshzone carclean officieel dealer van Nasiol. Heb je nog vragen over ons lakverzegelingsproduct? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Interieurverzegeling

Ook de bekleding van uw bolide kan van een duurzame bescherming worden voorzien. Nadat de bekleding is gereinigd wordt deze voorzien van een beschermlaag. Naast het vuil- en vochtafstotende effect zorgt een krachtig UV-filter er tevens voor dat de bekleding minder snel vaal wordt en zijn kleur behoudt. Eenmaal behandeld met een beschermende laag laat de bekleding zich eenvoudig reinigen met een stofzuiger of zacht reinigingsmiddel. Een interieurverzegeling is alleen mogelijk i.c.m. interieur pakket.

Prijslijst

Zie voor ons zeer scherpe actuele prijzen de prijslijst pagina.


freshzone logo footer

Reconditioneren doen we voor iedereen.

Freshzone Carclean

Pascalstraat 6
1704 RD Heerhugowaard

KvK 60387882
BTW NL853888553B.01

TELEFOON +31 (0)72 785 1709
MAANDAG - VRIJDAG 08:00 - 17:00
ZATERDAG 08:00 - 12:00